קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

צלעות חזיר מפולפלות עם ירקות Fricassee

צלעות חזיר מפולפלות עם ירקות Fricassee
אם יש לכם פטריות, חרדל דיז'ון, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מפולפלות, צלעות חזיר מפולפלות, ו צלעות הדר חזיר מפולפלות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
2
מתבלים את צלעות החזיר משני הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3
מברשת כל קוצצים עם 1 כפית של החרדל; בנדיבות מפזרים בכל רחבי עם פלפל שחור הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את צלעות החזיר ומבשלים על חום מתון, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה וצולים במשך 12 דקות, עד מבושל דרך; להתחמם.
7
בינתיים, לשפוך את השומן מהמחבת.
8
הוסף 1/4 כוס מים ומבשלים מעל חום גבוה במשך 1 דקה, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס ולמחוק את המחבת.
10
מחממים 2 כפות של שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את כל אבל 1 כף של שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את החומץ ומבשלים עד כמעט התאדה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את השמנת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מופחת מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים את 4 כפיות החרדל הנותרות, את מיצי המחבת השמורים וחצי מהפטרוזיליה. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל שחור טחון דק; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
16
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת גדולה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
17
מוסיפים את מצליפה סוכר, פטריות, בצל ירוק ואת שמורות 1 כף של שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מצליפה הסוכר הם פריך במכרז ואת הפטריות רכות משחימים קלות, על 5 דקות. מערבבים את האפונה ואת הפטרוזיליה הנותרת ומתבלים במלח ופלפל טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
18
יוצקים את רוטב שמנת על צלחות העליון עם צלעות חזיר. כף הירקות לצד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.