קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות25
ציון בריאות1
מגזין

צלעות חזיר מתוקות ומלוחות על מילוי

צלעות חזיר מתוקות ומלוחות על מילוי
מתוק & צלעות חזיר מתובל מעל מלית עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 25 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סירופ פנקייק, חרדל דיז'ון אפור, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו צלעות חזיר עם מלית פטריות מלוחה, מתוק & צלעות חזיר חמאה מתובל, ו מלית מתוקה ומלוחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים את שני הצדדים של צלעות עם חרדל; הקש רוזמרין לתוך צלעות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
חום 1/4 כוס ההלבשה במחבת nonstick גדול על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להוסיף צלעות; לבשל 4 דקות. כל צד או עד השחמה משני הצדדים.
4
להוסיף רוטב וסירופ הנותרים; העליון עם בייקון ובצל. לבשל 5 דקות. או עד צלעות נעשות (160F).
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
5
מגישים צלעות מעל מלית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.