קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

צלעות חזיר עם חומץ

צלעות חזיר עם חומץ
צלעות חזיר עם חומץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא חמאה, חומץ יין, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו צלעות חזיר עם חומץ בלסמי, צלעות חזיר חומץ פטל, ו צלעות חזיר צלויות בחומץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
צלעות חזיר פאונד לעובי 1/4 אינץ'. להמיס 3 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה חזיר חום משני הצדדים, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
חמאהחמאה
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים שומן.
3
יוצקים מים, חומץ, מלח ופלפל במחבת. להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ולבשל צלעות עד מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר צלעות מחבת, עוזב מיצים, ומניח על מגש כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מחית את פילה אנשובי יחד עם 2 כפיות חמאה, ו 1/2 כפית קמח.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
לטאטא את הדבק לתוך הנוזל רותח כדי להתעבות. מבשלים ומערבבים עד שהנוזל התעבה והקמח כבר לא מגורען, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים רוטב על צלעות חזיר כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
רוטברוטב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו