צלעות חזיר עם חומץ
צלעות חזיר עם חומץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא חמאה, חומץ יין, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו צלעות חזיר עם חומץ בלסמי, צלעות חזיר חומץ פטל, ו צלעות חזיר צלויות בחומץ (מתכונים דומים).
הוראות
צלעות חזיר פאונד לעובי 1/4 אינץ'. להמיס 3 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה חזיר חום משני הצדדים, על 2 דקות לכל צד.
יוצקים מים, חומץ, מלח ופלפל במחבת. להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ולבשל צלעות עד מכרז, על 30 דקות.
הסר צלעות מחבת, עוזב מיצים, ומניח על מגש כדי להתחמם.
מחית את פילה אנשובי יחד עם 2 כפיות חמאה, ו 1/2 כפית קמח.
לטאטא את הדבק לתוך הנוזל רותח כדי להתעבות. מבשלים ומערבבים עד שהנוזל התעבה והקמח כבר לא מגורען, 3 עד 4 דקות.
יוצקים רוטב על צלעות חזיר כדי לשרת.