צלעות חזיר עם חרדל וריבת שזיפים
צלעות חזיר עם חרדל וריבת שזיפים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 372 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, ריבת שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שזיף-צלעות חזיר טובות, צלעות חזיר פטל-שזיף, ו צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני שזיפים.
הוראות
יוצקים שמן למחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף צלעות חזיר ומבשלים, פונה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים, על 4 דקות בסך הכל.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף בצל. מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא צולע, 5 עד 8 דקות. מערבבים ביין, ריבה וחרדל, ומביאים לרתיחה.
להחזיר צלעות חזיר למחבת ומבשלים עד שהם בקושי ורוד במרכז (לחתוך כדי לבדוק), על 5 דקות.
מעביר צלעות לצלחות ורוטב כפית עליהם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.