קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

צלעות חזיר עם כרוב מטוגן

צלעות חזיר עם כרוב מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם כרוב מטוגן. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך פלפל, מלאי, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צלעות חזיר מטוגנות עם כרוב, צלעות חזיר עם בייקון מטוגן וכרוב תפוחים-בהשראת מעבר בייקון: Paleo s שמכבד את כל החזיר, ו חזיר מטוגן וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 לבשל את הכרוב הראשון.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2
מחממים את שומן הבייקון (או חמאה או שמן צמחי) במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל ואת sauté, ערבוב רק מדי פעם, עד הקצוות של הבצל מתחילים חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מפזרים מלח על הבצל כשהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים את הכרוב פרוס וזורקים לשלב. מבשלים דקה או שתיים, ולאחר מכן להוסיף את זרעי סלרי, קימל, ומניה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. קוק, מכוסה במשך 10 דקות.2 לאחר 10 דקות, להסיר מהחום, אבל להשאיר את הכיסוי על המחבת. חכה עוד 5 דקות, ואז לחשוף את המחבת ומערבבים את החרדל והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
זרעי קימלזרעי קימל
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.3 ברגע שאתה מכסה את מחבת הכרוב בשלב 1, מחממים כף שומן בייקון או שמן במחבת ברזל יצוק על חום גבוה בינוני. לטפוח על צלעות החזיר יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים את הצלעות במחבת כך החלקים העבים, boniest הם ליד מרכז המחבת שבו הם מקבלים הכי הרבה heat.As ברגע הצלעות משחימות יפה בצד אחד, על 2 דקות בערך, להעיף אותם ולצרוב אותם בצד השני. אם צלעות החזיר שלך הן פחות מ 3/4 אינץ ' עבה, ואתה משתמש במחבת ברזל יצוק, פעם הצלעות חרוכות בצד השני, להסיר את המחבת מחום ולתת את הצלעות לשבת במחבת החמה עד מבושל דרך (אתה יכול להשתמש במבחן האצבע כדי לבדוק את doneness של הבשר). אם אתה לא משתמש במחבת ברזל יצוק, פשוט להסיר את המחבת מהחום ולכסות את המחבת במשך כמה דקות עד הצלעות נעשות.אם הצלעות שלך עבות יותר מ 3/4 אינץ', ואתה משתמש במחבת ברזל יצוק, להסיר את המחבת מן החום לכסות אותו, לתת את הצלעות לסיים בישול במשך כ 5 דקות. אם לא באמצעות מחבת ברזל יצוק, לשמור על הצלעות מכוסות בחום נמוך במשך 5 דקות נוספות לאחר הצריבה.4 
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את הצלעות מהמחבת ולתת לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מגישים לצד הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.