תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם כרוב מטוגן. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך פלפל, מלאי, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צלעות חזיר מטוגנות עם כרוב, צלעות חזיר עם בייקון מטוגן וכרוב תפוחים-בהשראת מעבר בייקון: Paleo s שמכבד את כל החזיר, ו חזיר מטוגן וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 לבשל את הכרוב הראשון.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
2
מחממים את שומן הבייקון (או חמאה או שמן צמחי) במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל ואת sauté, ערבוב רק מדי פעם, עד הקצוות של הבצל מתחילים חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מפזרים מלח על הבצל כשהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את הכרוב פרוס וזורקים לשלב. מבשלים דקה או שתיים, ולאחר מכן להוסיף את זרעי סלרי, קימל, ומניה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. קוק, מכוסה במשך 10 דקות.2 לאחר 10 דקות, להסיר מהחום, אבל להשאיר את הכיסוי על המחבת. חכה עוד 5 דקות, ואז לחשוף את המחבת ומערבבים את החרדל והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלרי
מתכון לפיצוצ'רי
זרעי קימל
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.3 ברגע שאתה מכסה את מחבת הכרוב בשלב 1, מחממים כף שומן בייקון או שמן במחבת ברזל יצוק על חום גבוה בינוני. לטפוח על צלעות החזיר יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
מתכון לפיצוצ'רי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים את הצלעות במחבת כך החלקים העבים, boniest הם ליד מרכז המחבת שבו הם מקבלים הכי הרבה heat.As ברגע הצלעות משחימות יפה בצד אחד, על 2 דקות בערך, להעיף אותם ולצרוב אותם בצד השני. אם צלעות החזיר שלך הן פחות מ 3/4 אינץ ' עבה, ואתה משתמש במחבת ברזל יצוק, פעם הצלעות חרוכות בצד השני, להסיר את המחבת מחום ולתת את הצלעות לשבת במחבת החמה עד מבושל דרך (אתה יכול להשתמש במבחן האצבע כדי לבדוק את doneness של הבשר). אם אתה לא משתמש במחבת ברזל יצוק, פשוט להסיר את המחבת מהחום ולכסות את המחבת במשך כמה דקות עד הצלעות נעשות.אם הצלעות שלך עבות יותר מ 3/4 אינץ', ואתה משתמש במחבת ברזל יצוק, להסיר את המחבת מן החום לכסות אותו, לתת את הצלעות לסיים בישול במשך כ 5 דקות. אם לא באמצעות מחבת ברזל יצוק, לשמור על הצלעות מכוסות בחום נמוך במשך 5 דקות נוספות לאחר הצריבה.4
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.