צלעות חזיר עם לימון ודבש
צלעות חזיר עם לימון ודבש הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עמילן תירס, מים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו דבש יווני וצלעות חזיר לימון, צלעות חזיר עם סויה לדבש, ו צלעות חזיר סויה דבש (מתכונים דומים).
הוראות
סדר צלעות חזיר, קצוות צרים לכיוון המרכז, בצלחת מיקרוגל מרובע, 8x8x2 אינץ'.
מערבבים 2 כפות מים, דבש, קליפת לימון, מיץ לימון, פטרוזיליה ושום; יוצקים מעל חזיר.
מכסים בניילון נצמד, מתקפלים אחורה קצה אחד או פינה 1/4 אינץ ' כדי לפרוק קיטור. מיקרוגל על בינוני (50%) 5 דקות; לסובב צלחת 1/4 לפנות. מיקרוגל 12 עד 15 דקות יותר, תבשיל מסתובב 1/4 לפנות כל 3 דקות, עד ורוד מעט כאשר לחתוך ליד העצם.
מערבבים עמילן תירס 1 כף מים; מערבבים לתוך תערובת בצלחת. מכסים בחוזקה ומיקרוגל על 1 עד 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה ושחין. רוטב כפית על חזיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.