צלעות חזיר עם רוטב דומדמניות אדום חריף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פרי דומדמניות להפיץ, ציר עוף, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו צלעות חזיר עם רוטב בצל חריף, צלעות חזיר מזוגגות דומדמניות, ו החזיר של לורי ל '"צלעות" עם הפחתת דומדמניות שחורות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר על אש בינונית. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל ו 1 כף שום; מבשלים 4 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים יין; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.