צלעות חזיר עם שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם שאלוט. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו זרעי אניס, חמאה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צלעות חזיר עם פטריות ובצלצלים, צלעות חזיר עם שאלוט וגזר לבן, ו לבשל את הספר: צלעות חזיר עם שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל ואבק בקמח. במחבת, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את החזיר ומבשלים על אש גבוהה במשך 1 דקה.
מוסיפים את החמאה, מפחיתים את החום לגובה בינוני ומבשלים, מסתובבים פעם אחת, עד שהצלעות משחימות משני הצדדים, 8 דקות.
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה ואופים בתנור עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בנקודה העבה ביותר רושם 145, כ-7 דקות.
בינתיים, מוסיפים את שאלוט אניס למחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד שהתרכך, על 8 דקות.
מוסיף את היין ולהפחית על חום גבוה בינוני 1/4 כוס, על 2 דקות.
הוסף את המניה ולהפחית בחצי, על 5 דקות. מערבבים את השום ואת רסק עגבניות ומבשלים 1 דקה יותר. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את הצלעות לצלחות ולמעלה עם הרוטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.