צלעות חזיר עם תפוח מזוגג חרדל ובצל
וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: צלעות חזיר מזוגגות חרדל, צלעות חזיר מזוגגות מייפל-חרדל, ו חרדל וצלעות חזיר מזוגגות בורבון.
הוראות
מפזרים צלעות חזיר באופן שווה עם מלח ופלפל. מבשלים צלעות חזיר בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 דקות בכל צד. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 3 עד 5 דקות בכל צד או עד הסוף.
בצל מטוגן ושום במחבת מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים תפוח, ומטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מערבבים חרדל דבש סיידר תפוחים, ומבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב. כפית על צלעות חזיר.
מגישים עם אורז חום, אם תרצה.