צלעות חזיר צלויות
אם יש לך קטשופ, רוטב ווסטרשייר, צלעות חזיר במרכז לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר צלויות, צלעות חזיר צלויות, ו צלעות חזיר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב את הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
מניחים 1/4 כוס רוטב בקערה קטנה, ולהניח בצד.
מערבבים את הקורנית, מלח שום ופלפל; מפזרים על חזיר.
מניחים חזיר על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול; לבשל 6 דקות בכל צד, צוף עם רוטב הנותרים.
מגישים צלעות חזיר עם רוטב שמור 1/4 כוס.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.