צלעות חזיר צלויות בטעם לימון
אם יש לך צלעות חזיר, שמן צמחי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות בטעם לימון, צלעות חזיר צלויות בטעם לימון, ו צלעות חזיר צלויות בטעם לימון.
הוראות
בתיק גדול הניתן לאגירה, מערבבים מיץ לימון, שמן, שום, מלח, אורגנו ופלפל.
מניחים צלעות בשקית, חותם, ומקררים 2 שעות או לילה. להפוך את התיק לעתים קרובות להפיץ מרינדה.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
הסר צלעות מהתיק, ולהעביר את המרינדה שנותרה לסיר. להביא מרינדה לרתיחה, להסיר מהחום, ולהניח בצד.
שמן קלות באח הגריל. צלעות חזיר גריל במשך 5 עד 7 דקות לכל צד, מתבלים לעתים קרובות עם מרינדה מבושלת, עד שנעשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.