צלעות חזיר צלויות חמוצות ומתוקות
צלע חזיר צלוי חמוץ מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 316 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך דבש, חרדל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צלעות חזיר בזיגוג מתוק חמוץ (maiale ב Agrodolce), צלעות חזיר מעושנות בגריל עם זיגוג חמוץ מתוק, ו צלעות חזיר חמוצות ומתוקות (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בסיר קטן, לשלב את כל החומרים זיגוג. מבשלים על אש נמוכה במשך 3 עד 5 דקות או עד מחומם ביסודיות וטעמים מעורבבים, ערבוב מדי פעם.
מפזרים את שני הצדדים של כל צלע חזיר עם תערובת שום-פלפל, פפריקה ומלח.
כאשר הגריל מחומם, מניחים צלעות חזיר על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם 4 עד 6 סנטימטרים מגחלים בינוניים. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד שכבר לא ורוד במרכז, פונה פעם או פעמיים צחצוח עם זיגוג במהלך 5 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
להביא כל זיגוג שנותר לרתיחה.
מגישים זיגוג חם עם צלעות חזיר.