צלעות חזיר קיווי-ליים
צלעות חזיר קיווי-ליים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מיץ ליים, חומץ סיידר, קיווי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. מתכונים דומים: קיווי פאי ליים, קיווי פאי ליים, ו קיווי-ליים-רום ברפש.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מערבבים קיווי, סוכר, חומץ, מיץ ליים, מלח, אבקת צ ' ילי, קורנפלור ושום בבלנדר עד מעובה לרוטב.
מניחים צלעות חזיר על תבנית אפייה.
רסס מעורבב רוטב קיווי על צלעות.
צלעות רופפות לכסות עם גיליון של רדיד אלומיניום.
מבשלים בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ 1 שעה.