קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

צלעות חזיר קיווי-ליים

צלעות חזיר קיווי-ליים
צלעות חזיר קיווי-ליים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מיץ ליים, חומץ סיידר, קיווי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. מתכונים דומים: קיווי פאי ליים, קיווי פאי ליים, ו קיווי-ליים-רום ברפש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים קיווי, סוכר, חומץ, מיץ ליים, מלח, אבקת צ ' ילי, קורנפלור ושום בבלנדר עד מעובה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
עמילן תירסעמילן תירס
מיץ לייםמיץ ליים
חומץחומץ
שוםשום
קיוויקיווי
רוטברוטב
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מניחים צלעות חזיר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
רסס מעורבב רוטב קיווי על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
קיוויקיווי
צלעותצלעות
5
צלעות רופפות לכסות עם גיליון של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מבשלים בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sandhi Sanford ובנדיקט פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 65 דולר.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.