קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות87
מגזין

צלעות חזיר קריאולי

צלעות חזיר קריאולי
צלעות חזיר קריאולי לוקח מסביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 3064 קלוריות, 495 גרם חלבון, ו 92 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 62% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תיבול קריאולי, מרק עגבניות מרוכז, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צלעות חזיר קריאוליות, צלעות חזיר קריאולי, ו צלעות חזיר קריאוליות בגריל.

הוראות

1
במחבת גדולה, צלעות חזיר חומות בשמן משני הצדדים בקבוצות. מניחים בצד ושומרים על חום. באותה מחבת הקפיצו את הבצל, הפלפל הירוק והפלפל הצהוב עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחזירים צלעות חזיר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
שלב את המרק, המים, התיבול הקריאולי, הפלפל והמלח; יוצקים מעל צלעות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 12-14 דקות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
4
מגישים מיד עם אורז אם רוצים, או מצננים לפני שמכניסים לכלי מקפיא. מכסים ומקפיאים עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
לשימוש בצלעות חזיר קפואות: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
6
מניחים במחבת; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 8-12 דקות או עד שמדחום בשר קורא 165 זוגות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבנים ופטל מתערבבים עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם חידוד הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.