קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות87
מגזין

צלעות חזיר קריאולי

צלעות חזיר קריאולי
צלעות חזיר קריאולי לוקח מסביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 3064 קלוריות, 495 גרם חלבון, ו 92 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 62% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תיבול קריאולי, מרק עגבניות מרוכז, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צלעות חזיר קריאוליות, צלעות חזיר קריאולי, ו צלעות חזיר קריאוליות בגריל.

הוראות

1
במחבת גדולה, צלעות חזיר חומות בשמן משני הצדדים בקבוצות. מניחים בצד ושומרים על חום. באותה מחבת הקפיצו את הבצל, הפלפל הירוק והפלפל הצהוב עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
צלעות חזירצלעות חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחזירים צלעות חזיר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
שלב את המרק, המים, התיבול הקריאולי, הפלפל והמלח; יוצקים מעל צלעות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 12-14 דקות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
4
מגישים מיד עם אורז אם רוצים, או מצננים לפני שמכניסים לכלי מקפיא. מכסים ומקפיאים עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
לשימוש בצלעות חזיר קפואות: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
6
מניחים במחבת; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 8-12 דקות או עד שמדחום בשר קורא 165 זוגות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבנים ופטל מתערבבים עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם חידוד הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.