קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צלעות חמוצות ומתוקות עם סלסה רימונים

צלעות חמוצות ומתוקות עם סלסה רימונים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו אמבטיות זרעי רימון, מיץ רימונים קרטון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 92%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Crockpot מתוק חמוץ צלעות רימון קצר עם פולנטה שמנת, צלעות חמוצות ומתוקות, ו צלעות חמוצות ומתוקות.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להתאים בנוחות את הצלעות לתוך פח צלייה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
יוצקים מעל מיץ הרימון ומספיק מים (במידת הצורך) כדי לכסות את הצלעות, ולאחר מכן לכסות בחוזקה עם נייר כסף. צלי במשך 2-3 שעות, פונה באמצע הדרך, עד הצלעות הם באמת רך, אבל לא מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
שים את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן. חום בעדינות, ואז בועה במשך כ 2 דקות, ערבוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
כאשר הצלעות נעשות, להטות את הנוזל ואת המעיל בכל רחבי עם הרוטב דביק. לכסות ולשרות במקרר לפחות 1 hr, או טוב יותר עדיין עד 24 שעות. ניתן להקפיא בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
כדי להפוך את סלסה, לערבב יחד את כל החומרים וצינה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
כ -30 דקות לפני האפייה, לקחת את הצלעות מהמקרר לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים במשך 20-30 דקות, מפנה מדי פעם, צולה לעתים קרובות עם הרוטב, עד דביק, חם טחינה בצד החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגישים עם סלסה ו flatbreads או אורז, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.