זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו אמבטיות זרעי רימון, מיץ רימונים קרטון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 92%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Crockpot מתוק חמוץ צלעות רימון קצר עם פולנטה שמנת, צלעות חמוצות ומתוקות, ו צלעות חמוצות ומתוקות.
הוראות
1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להתאים בנוחות את הצלעות לתוך פח צלייה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
3
יוצקים מעל מיץ הרימון ומספיק מים (במידת הצורך) כדי לכסות את הצלעות, ולאחר מכן לכסות בחוזקה עם נייר כסף. צלי במשך 2-3 שעות, פונה באמצע הדרך, עד הצלעות הם באמת רך, אבל לא מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימונים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
שים את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן. חום בעדינות, ואז בועה במשך כ 2 דקות, ערבוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
כאשר הצלעות נעשות, להטות את הנוזל ואת המעיל בכל רחבי עם הרוטב דביק. לכסות ולשרות במקרר לפחות 1 hr, או טוב יותר עדיין עד 24 שעות. ניתן להקפיא בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)
6
כדי להפוך את סלסה, לערבב יחד את כל החומרים וצינה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
7
כ -30 דקות לפני האפייה, לקחת את הצלעות מהמקרר לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
8
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים במשך 20-30 דקות, מפנה מדי פעם, צולה לעתים קרובות עם הרוטב, עד דביק, חם טחינה בצד החיצוני.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.