צלעות טורבו עם סלסה אבוקדו מנגו
צלעות טורבו עם סלסה אבוקדו מנגו עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בירה, פלפל, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות כמון מזוגגות עם סלסה אבוקדו אפרסק, צלעות כמון מזוגגות עם אבוקדו-סלסה אננס, ו מנגו-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את רוטב פיקנטה, בירה, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, שום, חלפיניו, בצל, מיץ ליים, פתיתי פלפל אדומים, רוטב חריף ופלפל שחור בסיר גדול ומערבבים לשלב.
מוסיפים את הצלעות ומביאים לרתיחה על חום גבוה. (אם הצלעות גדולות מדי עבור הסיר, לחתוך את לוחות לשניים, או לחלק בין 2 סירים.) להפחית את החום ומבשלים את הצלעות במשך 15 דקות.
הסר את הצלעות מן המרינדה ולהשליך את המרינדה.
מחממים גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה. גריל הצלעות במשך 15 דקות, מפנה אחד במהלך צלייה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מברישים את הצלעות ברוטב ברביקיו וצולים בתנור במשך 30 דקות, צחצוח עם רוטב יותר כמה פעמים במהלך הבישול.
שלב את jicama, אבוקדו, מנגו, בצל, פלפלים, כוסברה, חומץ ומיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל ונותנים לשבת.
חותכים את הצלעות ומגישים עם סלסה ורוטב ברביקיו נוסף בצד.