צלעות טלה בגריל עם שרמולה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ותוספת ראשונית? צלעות טלה בגריל עם שרמולה יכולות להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 181 קלוריות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שמן זית, פפריקה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 48%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות טלה בגריל עם שרמולה, צלעות טלה צ'רמולה בגריל, ו צלעות טלה צ'רמולה בגריל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
יש לחמם את הגריל לחום בינוני-גבוה.
בקערה קטנה שלבו את המלח, הכמון, הפפריקה והקאיין.
מפזרים מחצית מתערובת התבלינים על הצלעות ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
לצ ' רמולה: במעבד מזון או בבלנדר מוסיפים את תערובת התבלינים שנותרה, הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה, השום, שמן הזית, גרידת הלימון והמיץ. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מברישים את הצלעות בשמן זית ומניחים על הגריל. צולים עד שהכבש בינוני-נדיר, כ -4 עד 6 דקות מכל צד.
מעבירים את הצלעות לפלטת הגשה ומגישים עם השרמולה.