צלעות טלה על עגבניות ובצל מתובל
צלעות טלה על עגבניות ובצל מתובלים עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. אם יש לכם הל טחון, פלפל, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון של 35%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: צלעות טלה מתובלות על פלפלים מוקפצים ובצל עם קוסקוס שום ונענע, צלעות טלה במרינדה עם בצל דבש, ו צלעות טלה מתובלות.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הכמון, הל, המלח והפלפל.
במחבת טפלון גדולה 1, העובדת בקבוצות, מחממים 2 כפות מהשמן בכל מחבת על אש גבוהה בינונית עד שהיא חמה אך לא מעשנת.
מוסיפים חצי בצל וחצי עגבניות בשכבה אחת לכל מחבת, ומבשלים במשך 3 דקות.
הופכים את הירקות, מפזרים עליהם את תערובת התבלינים ומבשלים עד שהם פשוט רכים, כ -3 דקות נוספות. מחלקים את הירקות בין 4 צלחות מחוממות, מניחים 2 פרוסות מכל ירק לצלחת.
לכל מחבת מוסיפים 1 כף שמן למחבת. טופחים על צלעות הטלה יבשות, מתבלים במלח ופלפל, ומקפיצים, 4 בכל תבנית, על אש גבוהה בינונית, למשך 5 דקות מכל צד, לבינונית-נדירה, ומסדרים אותם על גבי הירקות.