קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

צלעות טלה עם ריבת עגבניות-נענע

צלעות טלה עם ריבת עגבניות-נענע
צלעות טלה עם ריבת עגבניות-נענע הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 442 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -37 גרם שומן למנה. אם יש לכם מלח כשר, מיץ לימון, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 46% . נסו צלעות טלה עם נענע, עגבניות ורוטב שום , צלעות טלה בגריל עם ריבת פלוט מלוחה וצלעות טלה נענע פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 3/4 כוס נענע, ארוחת הפנקו או המצות ו-2 כפות שמן זית בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1/2 כוס פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות1/2 כוס פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
שום (1 טחון, 1 שלם)שום (1 טחון, 1 שלם)
2
מוסיפים את השום הטחון, 1 כפית רוזמרין, פתיתי הפלפל האדום ו-1/2 כפית מלח ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
פורסים את ה"זנב" של כל צלעת טלה (החלק הדק הארוך מקופל סביב הקצוץ). מתבלים את הטלה במלח, ואז לוחצים על תערובת הפירורים מתחת לחלק הזנב; מגלגלים את הזנב סביב המילוי ומצמידים בחוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מניחים את הצלעות על צלחת, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוציאים את צלעות הטלה מהמקרר 20 דקות לפני הבישול. מכינים את ריבת העגבניות-נענע: זורקים את העגבניות, שן השום השלמה, 1 כף שמן זית ואת 1 כפית הרוזמרין הנותרת על תבנית אפייה עם שוליים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מעבירים לתנור וצולים עד שהעגבניות חרוכות מעט, 15 עד 20 דקות; מצננים מעט ומעבירים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוסיפים את החומץ והסוכר ומועכים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את 1/4 כוס הנענע שנותרה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את 1 כף שמן הזית הנותרת; צורבים את צלעות הטלה עד להשחמה, כ-3 דקות לכל צד. בעזרת מלקחיים הופכים את הצלעות על דופן וצורבים עד שהשומן משחים, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה; צולים בתנור עד שמדחום שהוכנס למרכז רושם 140 מעלות צלזיוס עבור מדיום רייר, כ-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
תנו לנוח 5 דקות; מסירים את החוט ומגישים עם ריבת העגבניות-נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
13
צילום של כריסטינה הולמס