צלעות כבש
צלעות כבש בערווה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 232 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר, רוזמרין, צלעות כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו צלעות כבש, צלעות כבש, ו צלעות כבש מתוברקות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב. לחץ על תערובת באופן שווה על כל הצדדים של צלעות כבש; במקום צלעות על צלחת. לכסות ולשרות במקרר 1 עד 2 שעות.
שלב חומץ הבא 3 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה על חום נמוך. לבשל 1 דקה; להסיר מהחום, ולתת מגניב. מסננים דרך מסננת רשת תיל, שומר נוזלים.
מסדרים צלעות על מתלה של מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול. Broil 5 1/2 אינץ ' מחום 7 עד 8 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness. כדי לשרת, תערובת חומץ כפית על צלעות כבש.