צלעות כבש אפויות
אם יש לך פירורי לחם, ביצים, צלעות כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו צלעות כבש אפויות מלוחות, אמא של אחד סיר ריזוטו אפוי בתנור עם צלעות כבש, ו מתכון צלעות כבש במרינדה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים היטב את הביצים ואת רוטב ווסטרשייר. לטבול כל צלע כבש ברוטב ולאחר מכן לדלות קלות בפירורי הלחם. ואז לסדר אותם בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 דקות, להפוך צלעות מעל, ומבשלים 20 דקות יותר, או כדי doneness הרצוי.