קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות כבש אפויות

צלעות כבש אפויות
אם יש לך פירורי לחם, ביצים, צלעות כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו צלעות כבש אפויות מלוחות, אמא של אחד סיר ריזוטו אפוי בתנור עם צלעות כבש, ו מתכון צלעות כבש במרינדה אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, מערבבים היטב את הביצים ואת רוטב ווסטרשייר. לטבול כל צלע כבש ברוטב ולאחר מכן לדלות קלות בפירורי הלחם. ואז לסדר אותם בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 דקות, להפוך צלעות מעל, ומבשלים 20 דקות יותר, או כדי doneness הרצוי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות