קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות כבש אפויות

צלעות כבש אפויות
אם יש לך פירורי לחם, ביצים, צלעות כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו צלעות כבש אפויות מלוחות, אמא של אחד סיר ריזוטו אפוי בתנור עם צלעות כבש, ו מתכון צלעות כבש במרינדה אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, מערבבים היטב את הביצים ואת רוטב ווסטרשייר. לטבול כל צלע כבש ברוטב ולאחר מכן לדלות קלות בפירורי הלחם. ואז לסדר אותם בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 דקות, להפוך צלעות מעל, ומבשלים 20 דקות יותר, או כדי doneness הרצוי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®