קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

צלעות כבש בגריל ברוטב רוזמרין ואורז בר-שומר פילאף

צלעות כבש בגריל ברוטב רוזמרין ואורז בר-שומר פילאף
אם יש לכם לקשט: שומר, צלעות כבש צלעות, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו צלעות כבש עם פילאף אורז תרד, צלעות כבש בגריל רוזמרין, ו צלעות כבש רוזמרין בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להבריש צלעות כבש עם שמן, ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום גבוה (400 עד 50
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
4 דקות בכל צד או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 14
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מגישים עם רוטב רוזמרין ואורז בר-שומר Pilaf; לקשט,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים