אם יש לכם לקשט: שומר, צלעות כבש צלעות, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו צלעות כבש עם פילאף אורז תרד, צלעות כבש בגריל רוזמרין, ו צלעות כבש רוזמרין בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
להבריש צלעות כבש עם שמן, ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8 בצלי שאלוט גדולים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום גבוה (400 עד 50
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
4 דקות בכל צד או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 14
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4
מגישים עם רוטב רוזמרין ואורז בר-שומר Pilaf; לקשט,אם תרצה.