צלעות כבש מהירות
צלעות טלה זריזות יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. אם יש לכם עלי נענע, קורנפלור, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות טלה רוזמרין מהירות, צלעות כבש עם רוטב דובדבן מהיר, ו צלעות כבש סצ'ואן כמון בגריל עם מלפפונים חמוצים מהירים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך כל שומן עודף מן צלעות כבש, ולאחר מכן למקם את הבשר בין שתי חתיכות של ניילון לעטוף. עם פטיש כבד, שטוח בצד או פטיש נקי, להכות בחוזקה בכל רחבי עד הבשר הוא 1/4 עד 1/3 אינץ ' עבה. (לא להלום חזק מספיק כדי לקרוע את הבשר.)
להמס חמאה ושמן במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
כאשר החמאה רוחשת, מוסיפים כבש (אם כל הבשר לא מתאים, מבשלים בקבוצות). קוק, מפנה פעם אחת, עד שני הצדדים הם משחימים היטב והמרכז הוא כבר לא ורוד( לחתוך לבדיקה), 4 עד 5 דקות בסך הכל.
הסר בשר, להעביר מגש, ולשמור חם.
תערובת חלקה מרק, יין, חומץ בלסמי, דבש, קורנפלור.
מוסיפים תערובת למחבת ומרתיחים עד מעט מעובה; לשפוך על בשר.
טפטוף שמן שומשום ומפזרים עלי נענע על גבי.