תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק כבש מרוקאי עם פולנטאן שעועית לבנה. מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לך שום, עגבניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם שעועית לבנה, צלעות כבש מטוגנות עם שעועית לבנה, ו שוק טוסקני כבש עם שעועית לבנה.
הוראות
1
מכסים שעועית במים קרים בקערה גדולה ומשרים בן לילה, מסננים את הטלה בקמח; לנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מוסיפים תבלינים למחבת; מבשלים ערבוב על 2 דקות או עד ריחני.מערבבים את השעועית, הקליפה, מיץ, עגבניות מרוסקות לא מצוחצחות, מלאי ודבק ומביאים לרתיחה.להפחית את החום ומבשלים מכוסה במשך 40 דקות.לחשוף; מבשלים במשך כ 50 דקות או עד כבש ואת השעועית הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
צ'יפס קינמון וייטנאמי
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב