צלעות כבש עם סלט פטרוזיליה זית
צלעות כבש עם סלט פטרוזיליה זית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך צלעות כבש, מלח כשר, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל יווני עם עגבניות, מלפפון וסלט זית Kalamatan, צלעות כבש עם ציפוי פיסטוק-פטרוזיליה, ו צלעות כבש בגריל ופלפלים אדומים עם רוטב אנשובי-פטרוזיליה.
הוראות
הכן גריל לחום בינוני-גבוה ישיר (450; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 4 עד 5 שניות). חותכים כל שומן קשה מבחוץ של כל צלע כבש ומתבלים משני הצדדים עם מלח ופלפל. בקערה קטנה, לערבב 2 כפות. שמן, גרידת לימון, שום; תערובת קצף על שני הצדדים של צלעות.
בקערה קטנה אחרת, מערבבים יחד זיתים, פטרוזיליה, לימון משומר, ונשארו 4 כפות. שמן.
צלעות גריל 4 דקות, ואז להעיף וגריל 2-3 דקות נוספות עבור בינוני נדיר.
העברה לצלחת נקייה, אוהל עם נייר, ולתת לנוח 5 דקות.
מגישים כל קוצצים עם כפית של סלט פטרוזיליה זית, ותפוחי אדמה קלויים או בגריל אם אתה רוצה.