צלעות כבש עם פסטו מנטה
צלעות כבש עם פסטו מנטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 982 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורגנו, פלפל, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. וזה מצוין. מתכונים דומים: צלעות כבש עם צ'ימיצ' ורי מנטה, צלעות טלה בגריל עם יין אדום, שום, רוזמרין ונענע, ו צלעות כבש פסטו מנטה.
הוראות
לשפשף את הטלה עם שמן זית. בקערה קטנה, לשלב אורגנו, טימין, רוזמרין, פלפל ומלח. שפשף את התערובת על כל הכבש.
תן לו לנוח במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר.
בעוד צלעות נחות, להכין את פסטו מנטה.
גריל צלעות כבש 2 עד 3 דקות לכל צד, עבור בינוני נדיר.
מגישים את צלעות הכבש עם פסטו מנטה.
מוסיף את השום למעבד מזון ודופק עד קצוץ.
מוסיפים את הצנוברים והדופק לקצוץ.
מוסיפים חצי מהעשבים וקוצצים במשך 30 שניות, ואז מוסיפים את שאר עשבי התיבול וקוצצים.
מוסיף בפרמזן ומלח ופלפל, דופק בקצרה עד בשילוב. בעוד המכונה פועלת, לאט להוסיף את השמן זרם יציב תהליך לעובי הרצוי.