צלעות כבש עם רוטב שזיפים רוזמרין ואספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון וביצה חתוכה לקוביות
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 93%. נסו צלעות כבש עם יין אדום ורוטב רוזמרין, צלעות כבש עם רוטב שום רוזמרין, ו מתלה כבש עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין וויניגרט שאלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מסדרים אספרגוס ותפוחי אדמה על תבנית אפייה וריסוס עם ספריי בישול. מתבלים במלח ופלפל שחור. צולים 20 עד 25 דקות, עד חום עדין וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
בינתיים, צלעות כבש העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8 בצלי שאלוט גדולים
5
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים צלעות וצור 2 עד 3 דקות לכל צד, עד חום זהוב.