צלעות כבש צלויות
שוק כבש פורט-braised עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 459 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לך לחנות ותביא את הנמל, תפוזים, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבש שנקס עם שום ויין פורט סיר לחץ, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
קצוות שורש, צמרות גס, שכבות חיצוניות כרישה; כרישה לחתוך חצי לאורכו. לשטוף מתחת למים זורמים, מרפרף שכבות כדי לשטוף החוצה חצץ. קוצצים גס.
יוצקים שמן לתוך תנור הולנדי 6-8 ליטר או מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף כרישה ושום; מערבבים לעתים קרובות עד כרישה הם רפויים, על 10 דקות.
בינתיים, לשטוף שוק כבש יבש טפיחה.
מוסיפים כבש, 1 כוס מים, פרוסות תפוז, פורט, קואנטרו, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל למחבת. כיסוי ולהביא לרתיחה.
העברת מחבת לתנור רגיל או הסעה 325 ואופים עד שה רך מאוד כאשר פירסינג, 2 עד 2 1/2 שעות. בדוק מדי פעם; אם פאן מקבל יבש מדי, להוסיף מים, 1/4 כוס בכל פעם, לפי הצורך. לחשוף ולאפות עד הבשר משחימים היטב, 10 עד 20 דקות יותר.
מגישים מחבת, או כף לקערה רחבה, רדודה.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.