צלעות כבש צלויות בתנור עם צ'ימיצ' ורי נענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש קלוי בתנור עם Chimichurri מנטה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 908 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך jalapeño, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות עם צ'ימיצ' ורי מנטה, צלעות כבש בגריל וצ'ימיצ' ורי נענע, ו צלעות כבש עם צ'ימיצ' ורי בטעם מנטה כוסברה.
הוראות
בבלנדר, מחית את המנטה, jalapeo, שאלוט, שום, חומץ, סוכר ו 1/2 כוס השמן. מתבלים במלח.
במחבת עמיד, חום 2 כפות שמן עד מנצנץ. מתבלים את הטלה במלח ופלפל; מוסיפים למחבת, צד השומן למטה, וחומים על חום גבוה, הופכים פעם אחת.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 12 דקות, עד בינוני-נדיר.
להעביר את הטלה ללוח גילוף; תן לנוח במשך 10 דקות.
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה. Blanch אפונה השלג, על 1 דקה.
בקערה, לערבב את צ ' ילה התאילנדית, כוסברה, אפונה שלג, שקדים ואת הנותרים 1 כף שמן; העונה עם מלח.
לגלף את המדפים לצלעות; להגדיר 3 על כל צלחת. Dollop עם chimichurri מנטה ומגישים את סלט אפונה שלג לצד.