צלעות כבש מטוגנות סויה הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לך שמפניה חומץ, שאלוט, אגסים אסיאתיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו צלעות כבש מטוגנות, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים תנור הולנדי גדול על חום גבוה עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
הוסף מספיק שמן כדי מעיל בנדיבות את החלק התחתון של המחבת וחום עד כמעט עישון. בזהירות להחליק את שנקי הטלה בשכבה אחת. אל תצטופפו במחבת; מבשלים בקבוצות במידת הצורך. מבשלים עד חום זהוב בצד אחד, על 4 דקות. הפעל בצד אחר ולהמשיך לבשל ולהפוך באופן שווה חום כל הצדדים ואת הדף, על 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את כל השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בינתיים, לחמם מחבת sauté גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף מספיק שמן כדי מעיל בנדיבות את החלק התחתון של המחבת וחום עד מנצנץ. מערבבים את הבצל, שאלוט ושום. מתבלים בקמצוץ מלח. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ומכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את תערובת הבצל למחבת עם הטלה, יחד עם אגסים, בצל ירוק, עשב לימון, זנגביל, צ ' ילה, אניס, יין, חומץ, רוטב סויה ודבש.
מעבירים לתנור ומלבשים עד שהבשר רך לחלוטין ונופל מהעצם, כ-3 וחצי שעות. לחשוף בזהירות להעביר את שנקי הטלה לצלחת. להעלות את טמפרטורת התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מסננים את נוזל צלימת דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. מביאים לרתיחה וממשיכים להרתיח על חום גבוה עד מופחת בשליש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
להחזיר את השוקיים לתנור ההולנדי, צד הבשר למטה, ויוצקים את הנוזל מופחת עליהם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
13
מעבירים לתנור ומבשלים, מתבלים כל 5 דקות, עד לכה עם זיגוג מהגוני, על 15 דקות. עדיין אמור להיות רוטב סירופ במחבת.