קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צלעות כבש צלויות סויה

צלעות כבש צלויות סויה
צלעות כבש מטוגנות סויה הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לך שמפניה חומץ, שאלוט, אגסים אסיאתיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו צלעות כבש מטוגנות, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 163°. 
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים תנור הולנדי גדול על חום גבוה עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
הוסף מספיק שמן כדי מעיל בנדיבות את החלק התחתון של המחבת וחום עד כמעט עישון. בזהירות להחליק את שנקי הטלה בשכבה אחת. אל תצטופפו במחבת; מבשלים בקבוצות במידת הצורך. מבשלים עד חום זהוב בצד אחד, על 4 דקות. הפעל בצד אחר ולהמשיך לבשל ולהפוך באופן שווה חום כל הצדדים ואת הדף, על 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את כל השומן מהמחבת. 
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בינתיים, לחמם מחבת sauté גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף מספיק שמן כדי מעיל בנדיבות את החלק התחתון של המחבת וחום עד מנצנץ. מערבבים את הבצל, שאלוט ושום. מתבלים בקמצוץ מלח. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ומכרז, על 10 דקות. 
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את תערובת הבצל למחבת עם הטלה, יחד עם אגסים, בצל ירוק, עשב לימון, זנגביל, צ ' ילה, אניס, יין, חומץ, רוטב סויה ודבש.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף מספיק מים כדי לכסות את הטלה על ידי ½ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
9
מכסים ומביאים לרתיחה.
10
מעבירים לתנור ומלבשים עד שהבשר רך לחלוטין ונופל מהעצם, כ-3 וחצי שעות. לחשוף בזהירות להעביר את שנקי הטלה לצלחת. להעלות את טמפרטורת התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מסננים את נוזל צלימת דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. מביאים לרתיחה וממשיכים להרתיח על חום גבוה עד מופחת בשליש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
להחזיר את השוקיים לתנור ההולנדי, צד הבשר למטה, ויוצקים את הנוזל מופחת עליהם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
13
מעבירים לתנור ומבשלים, מתבלים כל 5 דקות, עד לכה עם זיגוג מהגוני, על 15 דקות. עדיין אמור להיות רוטב סירופ במחבת. 
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מגישים את שוק הטלה עם הרוטב כפיות על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות