צלעות כבש צלויות עם חמאה דרום-מערבית
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? צלעות כבש צלויות עם חמאה דרום מערבית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח, שיני שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות, צלעות כבש דרום-מערביות, ו צלעות כבש צלויות עם צ'ימיצ' ורי מנטה.
הוראות
מערבבים שמן זית ו-3 המרכיבים הבאים בצלחת רדודה גדולה או שקית פלסטיק גדולה עם רוכסן כבד; מוסיפים צלעות כבש, פונים למעיל. לכסות או לאטום, ולהירגע 2 שעות.
הסר צלעות כבש ממרינדה, השלכת המרינדה.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מניחים על מתלה מרופד בנייר אלומיניום משומן קלות במחבת ברוילר.
Broil 3 אינץ ' מחום 5 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness. מעל כל צלע כבש עם פרוסת חמאה דרום מערבית; צלוי 30 שניות יותר.
* 12 צלעות ירך ניתן להחליף צלעות צלעות צלעות. צלייה 3 או יותר דקות בכל צד או במידה desiered של doneness.