צלעות מטוגנות עם שומר
Spareribs מטוגן עם שומר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1433 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 96 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, זרעי שומר, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Spareribs Braised עם Rigatoni, צלעות עגבניות מטוגנות, ו צלעות בגריל עם זרעי שומר ועשבי תיבול.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מעיל תנור הולנדי עם שמן זית ולהביא לחום גבוה. מתבלים את הצלעות במלח וחום בשמן החם.
הסר מן המחבת ולהשליך את השמן העודף.
בעוד הצלעות הם בראונינג, מחית את הבצל, שומר ושום במעבד המזון כדי להדביק גס. לאחר הצלעות משחימים מחבת כבר מטוהרים של שמן עודף, להוסיף את ירקות מחור וחום.
החזירו את הצלעות למחבת והוסיפו את היין הלבן, עלי דפנה, זרעי שומר, טימין ופתיתי פלפל אדום כתוש. להפחית את היין בחצי.
מוסיפים את ציר העוף, מכסים ומניחים בתנור שחומם מראש. מבשלים את הצלעות במשך 2 שעות או עד שהם רכים מאוד וכמעט נופלים מהעצם. בדוק את הצלעות מעת לעת כדי לוודא שהכל מתקדם יפה ולוודא שהנוזל לא צמצם יותר מדי.
מגישים spareribs מעל Spaetzle עשב.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני.
בקערה קטנה לטאטא יחד את הביצים והחלב עד שהם תערובת הומוגנית.
בקערה גדולה, מוסיפים קמח ועושים חור בקמח.
מוסיפים קמצוץ מלח ומשתמשים במזלג, משלבים בהדרגה את תערובת החלב / ביצה עם הקמח.
מערבבים עד שהם פשוט משולבים. מערבבים ב 1/4 כוס של עשבי תיבול.
מניחים את הבלילה במסננת על המים הרותחים. באמצעות מרית גומי או יצרנית spaetzle, לדחוף את הבלילה דרך מסננת לתוך המים הרותחים. מרתיחים את spaetzle במשך 2 עד 3 דקות או עד המשרד.
מסננים את spaetzle ומניחים בקערה בינונית.
מוסיף קצת שמן זית ואת 1/4 כוס הנותרים של עשבי תיבול. לזרוק מעיל באופן שווה לשרת מיד.