צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1622 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 85 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קטשופ, מעט רוטב פלפל מקפים, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 19 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: צלעות בסגנון דרום קרוליינה, חזיר מעושן בסגנון קרוליינה, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל ללא עצמות עם שפשוף קרולינה.
מברשת שני הצדדים של המדפים עם שמן לשפשף עם תערובת התבלינים. לעטוף בניילון להכניס למקרר לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בסיר גדול על אש נמוכה, להוסיף את כל החומרים לנגב. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
5
הסר את הצלעות מהמקרר 45 דקות לפני העישון כדי לאפשר להם לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הוסף את התמהיל של היקורי שבבי אפלווד למעשן על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
7
מחממים מעשן ל 220 מעלות F.
8
שים את סיידר התפוחים במחבת חסינת חום קטנה במעשן.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
שים את הצלעות ישירות על מדף המעשנים. עשן במשך 6 שעות, צחצוח הצלעות עם סמרטוט כל שעה עבור 5 השעות הראשונות. במהלך השעה האחרונה, לצחצח את הצלעות עם רוטב ברביקיו צפון קרוליינה כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)
10
הסר את הצלעות למגש הגשה ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
1
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים את הקטשופ והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. מגניב במשך כ 5 דקות.
5
בזהירות להעביר את התערובת למעבד מזון מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז שופכים לקערה ומאפשרים להתקרר בטמפרטורת החדר. רוטב ישמור במשך 1 שבוע במקרר, מאוחסן במיכל אטום היטב.