תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות סיאול-פול עם אורז. מנה אחת מכילה 1895 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 111 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח כשר, חומץ אורז מתובל, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף אולימפי בסיאול, Q ' S Seoul Bulgogi and Kimchi, ו עוף בסיאול-פול עם מלפפונים שנטבעו (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר תנור הולנדי גדול מעל חום גבוה. מעיל המחבת עם קצת שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
2
מפזרים את חתיכות הצלעות הקצרות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צלעות בקר קצרות
3
הוסף אותם לסיר וחום היטב משני הצדדים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר למחבת ולטגן עד ריחני. לאחר מכן מוסיפים את רסק השעועית האדומה, מירין, חומץ, סוכר וסאמבל.
מרכיבים שתצטרך
משחת שעועית אדומה
חומץ
שום
ג ' ינג ' ר
מירין
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מערבבים היטב כדי לצפות את הצלעות, ולאחר מכן להוסיף את ציר עוף 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, עד הצלעות רכות, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
מים
צלעות
6
כאשר הצלעות רכות, להעביר אותם מן צלימת הנוזל למגש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
7
מוסיפים את האורז לסיר של צמה נוזלית ומערבבים היטב. להחזיר לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. מסדרים את חתיכות הצלעות הקצרות בחזרה על גבי האורז בשכבה זוגית, ולאחר מכן לכסות את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות. לאחר 20 דקות הנוזל יתאדה והאורז צריך להתנפח.
מרכיבים שתצטרך
אורז
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
הסר את המכסה ומבשל על אש בינונית במשך 5 הדקות האחרונות כדי פריך את התחתונה.
9
מגישים סגנון משפחתי ישירות מן הסיר (כמו פאייה או bibimbop) העליון עם קמחי תוצרת בית של גיא ומקשטים עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
קמחי
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
התחל על ידי חיתוך לרוחב הכרוב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
11
מניחים במסננת גדולה לזרוק יחד עם 2 כפות מלח. לסחוט את הכרוב עם הידיים או מלקחיים כדי להכריח את המלח לתוך הכרוב וזה יתחיל למשוך את המים מיד (זה מה שנותן את הכרוב כבוש קראנץ הייחודי שלה כאשר סיים). השאירו לשבת במסננת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מלקחיים
12
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את חומץ האורז, סמבל, סוכר, שמן שומשום קלוי, שום, זנגביל ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ אורז
שמן שומשום
שום
ג ' ינג ' ר
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
13
להקציף יחד היטב.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
מוסיפים את הגזרים, דייקון וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
גזר
צנון דייקון
15
לשטוף את הכרוב מתחת למים זורמים קרים בחוזקה לסחוט עודף נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
מים
16
מוסיפים את הכרוב לקערה עם שאר החומרים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
קערה
17
אתה יכול לבחור לשרת את זה מיד או אם אתה מעדיף, אתה יכול לארוז אותו לתוך צנצנת 1 ליטר, חותם, לעטוף פלסטיק ולהשאיר לשבת במקרר במשך 24 שעות לפני ההגשה.