צלעות עגל עם פלפלים
צלעות עגל עם פלפלים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. אם יש לך פלפל דובדבן, פלפל קובנל, צלעות עגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: קציצות עגל עם פלפלים אדומים, צלעות עגל מרווה, ו צלעות עגל ארטישוק.
הוראות
מחממים מחבת עם ידית בטוחה בתנור על אש בינונית גבוהה. מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מתבלים את הצלעות במלח ופלפל. למחבת חמה, להוסיף 2 כפות שמן זית כתית נוספת, 2 סיבובים של המחבת, ואז את הצלעות. חום את העגל במשך 2 דקות בכל צד, להסיר מחבת לצלחת.
מוסיפים עוד כף שמן זית כתית אקסטרה למחבת, ואז את השום והפלפלים המתוקים. מבשלים שום ופלפלים מתוקים 3 עד 5 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן להוסיף את היין למחבת. החזירו את הצלעות למחבת עם הפלפלים והעבירו את המחבת לתנור. מבשלים את הצלעות ואת הפלפלים 12 עד 15 דקות עד מיצים לרוץ ברור ליד העצם.
מוציאים את המחבת מהתנור ומוסיפים פלפלים חריפים וקמצוץ מיץ פלפל.
מעביר צלעות למגש הגשה. מיצי כפית ופלפלים באופן שווה על הצלעות ומקשטים עם פטרוזיליה.