צלעות עגל צרפתיות
צלעות עגל צרפתיות הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, מלח, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: צלעות עגל Pizzaiolo, צלעות עגל ארטישוק, ו צלעות עגל מרווה.
הוראות
מפזרים צלעות עגל עם מלח ופלפל. במחבת, צלעות חומות משני הצדדים בשמן.
מפזרים בצל לתוך צלחת אפייה רדודה משומנת; נקודה עם 1 כף חמאה. למעלה עם צלעות; טפטוף עם מרק. ממיסים את שאר החמאה; מטילים עם פירורי לחם וגבינת פרמזן.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30-35 דקות או עד הבשר הוא כבר לא ורוד מדחום בשר קורא 160°.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה]()
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.