צלעות צלויות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 7 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 114 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1438 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, בצל, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-55 דקות. נסו הצלעות הטובות ביותר אי פעם צלוי, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך, מטגנים את הבצלים ואת השום במשך 5 עד 7 דקות, עד הבצל הם שקופים אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיף את אבקת צ ' ילי, כמון טחון פתיתי פלפל אדום ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
אבקת צ ' ילי
כמון טחון
4
מוסיפים את ההתלהבות ואת הג ' ינג ' ר ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר
5
מוסיפים את החומץ, רסק עגבניות, דבש, חרדל, רוטב סויה ומיץ תפוזים ומבשלים שנחשפו בחום נמוך במשך 15 דקות, עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
רסק עגבניות
רוטב סויה
חרדל
חומץ
דבש
6
להשרות את הצלעות ב 2/3 של רוטב ברביקיו במשך כמה שעות או לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
צלעות
7
הכן גריל עם שכבה אחת של גחלים חמות ולאחר מכן להוסיף עוד כמה גחלים 5 דקות לפני הבישול, אשר ישמור את האש הולכת יותר.
ציוד שתשתמש בו
גריל
8
מניחים את הצלעות על הגריל ומבשלים כ 25 עד 30 דקות, מפנה פעם או פעמיים לבשל באופן שווה משני הצדדים.