צלעות צלויות
צלעות צלויות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 7 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 114 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1438 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, בצל, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-55 דקות. נסו הצלעות הטובות ביותר אי פעם צלוי, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך, מטגנים את הבצלים ואת השום במשך 5 עד 7 דקות, עד הבצל הם שקופים אבל לא השחמה.
מוסיף את אבקת צ ' ילי, כמון טחון פתיתי פלפל אדום ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה.
מוסיפים את ההתלהבות ואת הג ' ינג ' ר ומבשלים דקה נוספת.
מוסיפים את החומץ, רסק עגבניות, דבש, חרדל, רוטב סויה ומיץ תפוזים ומבשלים שנחשפו בחום נמוך במשך 15 דקות, עד עבה.
להשרות את הצלעות ב 2/3 של רוטב ברביקיו במשך כמה שעות או לילה במקרר.
הכן גריל עם שכבה אחת של גחלים חמות ולאחר מכן להוסיף עוד כמה גחלים 5 דקות לפני הבישול, אשר ישמור את האש הולכת יותר.
מניחים את הצלעות על הגריל ומבשלים כ 25 עד 30 דקות, מפנה פעם או פעמיים לבשל באופן שווה משני הצדדים.
מברשת עם המרינדה לפי הצורך.
מגישים עם רוטב ברביקיו נוסף בצד.