קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

צלעות צלויות דרומיות בגריל

צלעות צלויות דרומיות בגריל
צלעות ברביקיו בגריל דרומיות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 584 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לכם חומץ סיידר, חרדל, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מושלם עבור יום העצמאות. עם כפית מתכונים דומים: צלעות צלויות דרומיות בגריל, עוף צלוי דרומי, ו חזה ברביקיו דרומי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים צלעות בשני מחבתות קלייה 10x15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
יוצקים מים ויין אדום חומץ לתוך קערה, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים חומץ מדולל על צלעות ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות. למרוח את הצלעות עם המיצים שלהם באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בסיר בינוני, מערבבים יחד קטשופ, מים, חומץ, רוטב ווסטרשייר, חרדל, חמאה, סוכר חום, רוטב פלפל חריף, ומלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, כיסוי, ורוטב ברביקיו ומבשל במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
רוטב חריףרוטב חריף
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
סוכר חוםסוכר חום
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
חומץחומץ
חמאהחמאה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מחממים גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
גריל שחומם מראש בשמן קל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
העברת צלעות מהתנור לגריל, השלכת נוזל בישול. גריל מעל חום בינוני במשך 15 דקות, הפיכת צלעות פעם אחת. צלעות בסט בנדיבות עם רוטב ברביקיו, וגריל 8 דקות. להפוך צלעות, למרוח שוב עם רוטב ברביקיו, וגריל 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא להירגע ריזלינג. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
תירגע, ריזלינג.
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.