צלעות ברביקיו בגריל דרומיות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 584 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לכם חומץ סיידר, חרדל, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מושלם עבור יום העצמאות. עם כפית מתכונים דומים: צלעות צלויות דרומיות בגריל, עוף צלוי דרומי, ו חזה ברביקיו דרומי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים צלעות בשני מחבתות קלייה 10x15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
3
יוצקים מים ויין אדום חומץ לתוך קערה, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים חומץ מדולל על צלעות ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
צלעות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות. למרוח את הצלעות עם המיצים שלהם באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בסיר בינוני, מערבבים יחד קטשופ, מים, חומץ, רוטב ווסטרשייר, חרדל, חמאה, סוכר חום, רוטב פלפל חריף, ומלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, כיסוי, ורוטב ברביקיו ומבשל במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
רוטב חריף
רוטב ברביקיו
סוכר חום
קטשופ
חרדל
חומץ
חמאה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מחממים גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
8
גריל שחומם מראש בשמן קל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
העברת צלעות מהתנור לגריל, השלכת נוזל בישול. גריל מעל חום בינוני במשך 15 דקות, הפיכת צלעות פעם אחת. צלעות בסט בנדיבות עם רוטב ברביקיו, וגריל 8 דקות. להפוך צלעות, למרוח שוב עם רוטב ברביקיו, וגריל 8 דקות.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא להירגע ריזלינג. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.