קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות60
מגזין

צלעות צלויות עם גזר לבן ובצל פנינה

צלעות צלויות עם גזר לבן ובצל פנינה
צלעות צלויות עם גזר לבן & בצל פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1699 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 133 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים, שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בצל פנינה מזוגג ג'ינג'ר וגזר לבן, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו חזיר מטוגן עם בצל פנינה וענבים.

הוראות

1
מסדרים צלעות קצרות בצד עצם מחבת צלייה גדול למטה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2
מפזרים מלח ים ופלפל שחור. צלי על מתלה תנור נמוך ב 232° במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מסננים את כל הנוזל/שומן (מזלף טורקיה עובד היטב).המשך לצלות עוד 25 דקות או עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
BasterBaster
4
להעביר צלעות לצלחת ולנקז נוזלי מחבת לתוך קערה קטנה ושמורה.להפחית את התנור ל 149°. מבשלים את היין במחבת הקלייה על הכיריים מעל 2 מבערים, גירוד התחתון עם כף עץ כדי לשחרר את הקלוי על חתיכות, מבשלים 5 minutes.In תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 3 כפות של שומן שמורות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; לטגן 10-12 דקות עד שהירקות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים שום ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מוסיפים קמח ומערבבים לשלב, לבשל על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
8
מוסיפים את היין מן המחבת הקלייה, מרק עוף, עגבניות חתוכות לקוביות, עשבי תיבול, רסק עגבניות.מתבלים לפי הטעם במלח ים ופלפל שחור.מביאים לרתיחה, מוסיפים צלעות קצרות (להטביע אותם לחלוטין), לחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
9
מעבירים לתנור, אופים מכוסים במשך 2 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר מהתנור להתקרר עם המכסה סדוק במשך כ 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מחממים תנור הולנדי גדול על חום בינוני; מבשלים בייקון עד רק פריך; להעביר צלחת מרופדת papertowel.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את בצל הפנינה, גזר לבן, סוכר ומלח כפית 1/4 לשמן הבייקון ולטגן על גבוה במשך 5 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בצל פנינהבצל פנינה
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר את הצלעות ואת צלימת נוזל מהמקרר.לרפרף את השומן המוצק מהחלק העליון של הנוזל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מוסיפים את הנוזל לבצל הפנינה ומביאים לרתיחה.מתבלים במלח ים ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל פנינהבצל פנינה
5
מוסיפים צלעות לנוזל ודוחפים מתחת לפני השטח.חזור לרתיחה מעל בינוני ומבשל עם המכסה סדוק כ 5 דקות עד הצלעות מחוממות דרך ו גזר לבן הם מכרז.מערבבים בבייקון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מגישים זרועים פטרוזיליה.הערה: אם אתה עושה את זה באותו יום כמו שאתה מתכנן לשרת אותו, לדלג על קירור הצלעות בנוזל צליה. במקום להוציא אותם ישר מהתנור, מסננים את הירקות מתוך הנוזל ולתת לו להתיישב כך שאתה יכול כפית את השומן שעולה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בייקון עבה לחתוך (6 פרוסות)בייקון עבה לחתוך (6 פרוסות)3עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')3קילוגרםעצם בסגנון אנגלי צלעות בקר קצרות, גזוז שומן עודף & עור כסף (מן צ'אק המשרתים אם אפשר כפי שהם בשרניים יותר)עצם בסגנון אנגלי צלעות בקר קצרות, גזוז שומן עודף & עור כסף (מן צ'אק המשרתים אם אפשר כפי שהם בשרניים יותר)425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות קלויות באש חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות קלויות באש חתוכות לקוביות, מנוקזות2largesגזר, קצוץגזר, קצוץ2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוץצלעות סלרי, קצוץ0חתיכות טופי הית' ברמיץ קנה מאודה (סוכר)מיץ קנה מאודה (סוכר)62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה, קצוצהפטרוזיליה טרייה, קצוצה11 כף אורגנו מיובשרוזמרין טרי, טחוןרוזמרין טרי, טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטימין טרי, טחוןטימין טרי, טחון42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף נתרן נמוךמרק עוף נתרן נמוך3largesבצל, קצוץבצל, קצוץ41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר לבן, קלוף & לחתוך באלכסון בפרוסות 3/4 אינץגזר לבן, קלוף & לחתוך באלכסון בפרוסות 3/4 אינץ227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל פנינה קפוא (לא להפשיר)בצל פנינה קפוא (לא להפשיר)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות6שרימפס וורידיםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.