קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

צלעות צלויות עם זיגוג חרדל עם צ'יפס

צלעות צלויות עם זיגוג חרדל עם צ'יפס
המתכון צלע צלוי חרדל עם צ'יפס יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 6 שעות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 983 קלוריות. לכו לחנות ותביאו פטריות שיטאקי, עלי דפנה, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו צלעות צלויות עם חרדל מלא, צלעות צלויות עם זיגוג חמוציות, ו פלפל שחור וחרדל צלעות קצרות מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ את רוב השומן מן הצלעות הקצרות, אבל להשאיר מספיק של עור הכסף כדי לשמור על הבשר מחובר לעצם.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
מפזרים בכל רחבי עם 3 כפות מלח. מכסה ומקרר באופן רופף במשך יומיים.לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לגודל ומטגנים צרפתי וצורה של הטעם שלך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים לקערה גדולה ומכסים במים להשרות. מכסים את הקערה ומקררים עד מוכן לבשל.הכינו את הצלעות הקצרות: חממו את השמן בתנור הולנדי בגודל בינוני עם תחתית קבועה מעל חום בינוני. לנגב את חתיכות הבשר יבש. חום הצלעות הקצרות, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר את הצלעות הקצרות למגש מרופד מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
יוצקים את כל אבל על 2 כפות של השומן.
6
מוסיפים את הבצלים, המפרץ, הגרגרים והפטריות. מבשלים את התערובת, ערבוב לעתים קרובות עד הבצלים מתחילים צבע, על 6 דקות. מנמיכים את החום ומחזירים את הצלעות הקצרות, צד העצם למטה, למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את המניה ושיכר למחבת. להביא לרתיחה, לכסות ולבשל עד מזלג מכרז, על 2 שעות. בדוק את הבישול לעתים קרובות, הופך כל חתיכת בשר בכל פעם. כאשר הבשר נעשה, לחשוף, ולתת לו להתקרר לחלוטין. השתמש בכפית כדי לגרוף את השומן כפי שהוא עולה על פני השטח או לסירוגין, לכסות את המחבת ומקרר במשך הלילה. הסרת שומן קרוש למחרת.רק לפני ההגשה להפעיל את broiler.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר את תפוחי האדמה מהמים ולייבש אותם ביסודיות. הכן את הטיגון העמוק על ידי מילוי בשמן בוטנים לרמה המתאימה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
9
מחממים את השמן ל 350 מעלות F. מחממים את תפוחי האדמה על 4 דקות ולאחר מכן להסיר אותם מן השמן ולהגדיר אותם על מגש נייר מגבת מצופה לנקז. להביא את הטמפרטורה של השמן עד 375 מעלות.לחמם בעדינות את shortribs במרק שלהם. מבשלים כדי לעבות את המרק קצת ולרכז את הטעם בזמן שאתה מסיים את הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
מוסיף את תפוחי האדמה blanched לשמן המחומם ומטגנים כמה דקות עד חום זהוב לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
11
הסר מן השמן ולנקז על מגש מרופד מגבת נייר. מלח לפי הצורך. כאשר מוכן לשרת להסיר כל צלע קצרה מגש ovenproof.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
מערבבים יחד את החרדל והדבש, ואז מברישים את צמרות הבשר עם התערובת. הגדר את המגש תחת המטאטא, על 5 אינץ ' מן האלמנט, כדי חום את החרדל זיגוג את פני השטח של הצלעות הקצרות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
מגישים את הצד חרדל הצלעות הקצרות למעלה, על ערימה של הצ ' יפס. כפית את הרוטב המחומם מעל הדף וודא לכלול חלק מהפטריות והבצל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.