צלעות צלויות עם זיגוג חרדל עם צ'יפס
המתכון צלע צלוי חרדל עם צ'יפס יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 6 שעות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 983 קלוריות. לכו לחנות ותביאו פטריות שיטאקי, עלי דפנה, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו צלעות צלויות עם חרדל מלא, צלעות צלויות עם זיגוג חמוציות, ו פלפל שחור וחרדל צלעות קצרות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את רוב השומן מן הצלעות הקצרות, אבל להשאיר מספיק של עור הכסף כדי לשמור על הבשר מחובר לעצם.
מפזרים בכל רחבי עם 3 כפות מלח. מכסה ומקרר באופן רופף במשך יומיים.לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לגודל ומטגנים צרפתי וצורה של הטעם שלך.
מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים לקערה גדולה ומכסים במים להשרות. מכסים את הקערה ומקררים עד מוכן לבשל.הכינו את הצלעות הקצרות: חממו את השמן בתנור הולנדי בגודל בינוני עם תחתית קבועה מעל חום בינוני. לנגב את חתיכות הבשר יבש. חום הצלעות הקצרות, כ 4 דקות לכל צד.
הסר את הצלעות הקצרות למגש מרופד מגבת נייר.
יוצקים את כל אבל על 2 כפות של השומן.
מוסיפים את הבצלים, המפרץ, הגרגרים והפטריות. מבשלים את התערובת, ערבוב לעתים קרובות עד הבצלים מתחילים צבע, על 6 דקות. מנמיכים את החום ומחזירים את הצלעות הקצרות, צד העצם למטה, למחבת.
מוסיף את המניה ושיכר למחבת. להביא לרתיחה, לכסות ולבשל עד מזלג מכרז, על 2 שעות. בדוק את הבישול לעתים קרובות, הופך כל חתיכת בשר בכל פעם. כאשר הבשר נעשה, לחשוף, ולתת לו להתקרר לחלוטין. השתמש בכפית כדי לגרוף את השומן כפי שהוא עולה על פני השטח או לסירוגין, לכסות את המחבת ומקרר במשך הלילה. הסרת שומן קרוש למחרת.רק לפני ההגשה להפעיל את broiler.
הסר את תפוחי האדמה מהמים ולייבש אותם ביסודיות. הכן את הטיגון העמוק על ידי מילוי בשמן בוטנים לרמה המתאימה.
מחממים את השמן ל 350 מעלות F. מחממים את תפוחי האדמה על 4 דקות ולאחר מכן להסיר אותם מן השמן ולהגדיר אותם על מגש נייר מגבת מצופה לנקז. להביא את הטמפרטורה של השמן עד 375 מעלות.לחמם בעדינות את shortribs במרק שלהם. מבשלים כדי לעבות את המרק קצת ולרכז את הטעם בזמן שאתה מסיים את הצ ' יפס.
מוסיף את תפוחי האדמה blanched לשמן המחומם ומטגנים כמה דקות עד חום זהוב לטעמך.
הסר מן השמן ולנקז על מגש מרופד מגבת נייר. מלח לפי הצורך. כאשר מוכן לשרת להסיר כל צלע קצרה מגש ovenproof.
מערבבים יחד את החרדל והדבש, ואז מברישים את צמרות הבשר עם התערובת. הגדר את המגש תחת המטאטא, על 5 אינץ ' מן האלמנט, כדי חום את החרדל זיגוג את פני השטח של הצלעות הקצרות, על 5 דקות.
מגישים את הצד חרדל הצלעות הקצרות למעלה, על ערימה של הצ ' יפס. כפית את הרוטב המחומם מעל הדף וודא לכלול חלק מהפטריות והבצל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.