צלעות צלויות עם רוטב בוטנים-צ'יפוטלה וסלסת תירס Tomatillo
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות צלויות עם רוטב בוטנים צ'יפוטלה וtomatillo תירס Salsan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 963 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, קאיין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות צלויות בצ'יפוטלה קלות, סלסה Tomatillo צ'יפוטלה, ו Chipotle-סלסה Tomatillo.
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, מים, זנגביל ושום בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. כבה חום ותן להתקרר.
מניחים צלעות בצלייה גדולה. מכסים עם המרינדה ולתת לרבד במקרר במשך 24 שעות.
בסיר גדול, מעל חום בינוני גבוה, מחממים את החמאה ומזיעים את הבצל והשום עד שקופים.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים את 8 המרכיבים הבאים וממשיכים לבשל במשך 20 דקות. מחית את התערובת במעבד מזון, לשפוך לתוך קערה לטאטא בחמאת בוטנים, רוטב סויה, חומץ וצ ' יפוטלה. מחממים גריל.
הסר צלעות מן המרינדה. גריל את הצלעות מפנה צחצוח עם הרוטב עד מבושל דרך.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.