צלעות קצרות Provençal עם זיתים ועשבי תיבול הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 113 גרם של שומן, וסך הכל 1411 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פולנטה, בצלים, עגבניות משומר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: לאכול בשמונה דולרים: Provencal צלעות קצרות, סלט חומוס עם עשבי תיבול פרובנס וזיתים, ו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים יחד קמח עם 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה. צלעות טפיחה יבש דל קלות בתערובת קמח, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 6 עד 8 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. צלעות חומות ב 3 קבוצות, על 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
העברה כפי משחימה למגש. להיפטר משומן מחשיש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מבשלים בצל, גזר וסלרי הנותרים 2 כפות שמן עם 1/2 כפית מלח על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך ומתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים שום ועשבי תיבול ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום מתרכך וריחני, 2 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחתים בחצי, כ 8 דקות, ולאחר מכן מערבבים במרק, עגבניות עם מיץ, וחומץ ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץ
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
להחזיר צלעות לסיר. מכסים עם המכסה, ואז מניחים בתנור, ומלבשים עד הצלעות הן מזלג מכרז, 3 עד 3 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מעבירים צלעות עם כפית מחוררת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
בואו בישול נוזלי לעמוד בקצרה, ואז רזה שומן מלמעלה. מערבבים זיתים. התאם תיבול לפי הטעם, אם יש צורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
11
להחזיר בשר לסיר. גרדת גרידת תפוז מעל רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
* צלעות קצרות ניתן braised עד 3 ימים קדימה. לאחר מטוגן, להביא לטמפרטורת החדר, נחשף, ואז לשמור מקורר, מכוסה.* במקום סיר כבד גדול, אתה יכול להשתמש במחבת כבדה 12 אינץ ' כדי לחמם את הצלעות הקצרות ולבשל את הירקות, העברת אותם כמו משחימה למחבת קלייה קטנה לא מגיבה. Deglaze המחבת עם היין, ואז לשפוך אותו למחבת צלייה עם שאר החומרים. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף כבד (או שכבה כפולה של נייר רגיל), ואז מביאים את הנוזל לרתיחה, לפני העברת המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.