קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות66
מגזין

צלעות קצרות Provençal עם זיתים ועשבי תיבול

צלעות קצרות Provençal עם זיתים ועשבי תיבול
צלעות קצרות Provençal עם זיתים ועשבי תיבול הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 113 גרם של שומן, וסך הכל 1411 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פולנטה, בצלים, עגבניות משומר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: לאכול בשמונה דולרים: Provencal צלעות קצרות, סלט חומוס עם עשבי תיבול פרובנס וזיתים, ו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים יחד קמח עם 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה. צלעות טפיחה יבש דל קלות בתערובת קמח, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 6 עד 8 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. צלעות חומות ב 3 קבוצות, על 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
העברה כפי משחימה למגש. להיפטר משומן מחשיש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מבשלים בצל, גזר וסלרי הנותרים 2 כפות שמן עם 1/2 כפית מלח על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך ומתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים שום ועשבי תיבול ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום מתרכך וריחני, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
7
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחתים בחצי, כ 8 דקות, ולאחר מכן מערבבים במרק, עגבניות עם מיץ, וחומץ ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
להחזיר צלעות לסיר. מכסים עם המכסה, ואז מניחים בתנור, ומלבשים עד הצלעות הן מזלג מכרז, 3 עד 3 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מעבירים צלעות עם כפית מחוררת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
בואו בישול נוזלי לעמוד בקצרה, ואז רזה שומן מלמעלה. מערבבים זיתים. התאם תיבול לפי הטעם, אם יש צורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
11
להחזיר בשר לסיר. גרדת גרידת תפוז מעל רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
* צלעות קצרות ניתן braised עד 3 ימים קדימה. לאחר מטוגן, להביא לטמפרטורת החדר, נחשף, ואז לשמור מקורר, מכוסה.* במקום סיר כבד גדול, אתה יכול להשתמש במחבת כבדה 12 אינץ ' כדי לחמם את הצלעות הקצרות ולבשל את הירקות, העברת אותם כמו משחימה למחבת קלייה קטנה לא מגיבה. Deglaze המחבת עם היין, ואז לשפוך אותו למחבת צלייה עם שאר החומרים. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף כבד (או שכבה כפולה של נייר רגיל), ואז מביאים את הנוזל לרתיחה, לפני העברת המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף

מרכיבים

1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות קלופות במיץעגבניות קלופות במיץ2גזר, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ1צלעצלע סלרי, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץצלע סלרי, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץ796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)רוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין טרייםעלי טימין טריים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום בעל גוף מלא, כגון Côtes du Rhône או בורדויין אדום בעל גוף מלא, כגון Côtes du Rhône או בורדו3largesשיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2/3 כוס זיתים מגולענים בקלמטה, שטופים ומטופחים יבש2/3 כוס זיתים מגולענים בקלמטה, שטופים ומטופחים יבש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן1תפוז בטבורתפוז בטבור4(חוֹרֶף)שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק6ריבס, קצוץ טרי או קפואפולנטה, אטריות, או תפוחי אדמהפולנטה, אטריות, או תפוחי אדמה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, לחתוך לחתיכות 1 אינץבצל אדום, לחתוך לחתיכות 1 אינץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח2קילוגרםצלעות קצרות (לא צלב לחתוך flanken)צלעות קצרות (לא צלב לחתוך flanken)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.