קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

צלעות קצרות חמוצות ומתוקות

צלעות קצרות חמוצות ומתוקות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות קצרות וחמוצות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 1040 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, פפריקה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Crockpot מתוק חמוץ צלעות רימון קצר עם פולנטה שמנת, צלעות בקר מטוגנות עם גריסים חזרת גביני ורוטב פורטר חמוץ מתוק, ו צלעות קצרות מתובלות ומתוקות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי או בסיר עמיד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מוסיף את הצלעות הקצרות וחום מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
4
להעביר את הבשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוסיפים את הבצל, שום, גבעולי סלרי קצוצים ופפריקה לסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להתרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים 6 כוסות מים 2 כפיות מלח ומערבבים, מגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. להחזיר את הבשר לסיר ולהביא לרתיחה. מכסים, מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
בינתיים, מחית את chard קצוץ, מיץ לימון, בצל ירוק, עלי סלרי, 1 1/2 כוסות מים 1 כפית מלח בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לחם סנדוויץ', קלוי ומפוררלחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
Chard שוויצריChard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
הסר את הסיר מהתנור; מערבבים את מחית chard, סלק, גזר, תפוחי אדמה מתוקים וסוכר. להחזיר את הסיר לתנור ומבשלים, חשופים, עד הבשר והירקות רכים אבל להחזיק את הצורה שלהם, 1 שעה, 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
Chard שוויצריChard שוויצרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
הסר את העצמות מן הצלעות הקצרות; לרפרף את השומן מהרוטב. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את הבשר, הירקות והרוטב לקערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת
11
צילום: אנה ויליאמס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.