קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

צלעות קצרות טוסקנה מטוגנות

צלעות קצרות טוסקנה מטוגנות
צלעות קצרות מטוגנות טוסקנה היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 87 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גזר חתוך בינוני, צלעות בקר קצרות, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות.

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 163°. בתנור הולנדי 8 ליטר, מחממים 2 Tbs. של השמן מעל חום בינוני. מתבלים את הצלעות עם 2 כפית. מלח ו-1 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מוסיפים מחצית הצלעות לסיר (או רבים ככל שיתאימו ללא חפיפה), ומבשלים, פונה עם מלקחיים, עד השחמה יפה מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מעבירים את הצלעות למגש וחוזרים עם הצלעות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
יוצקים את כל אבל שכבה דקה של שומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף את 1 Tbs הנותרים. שמן, גזר, בצל ושומר למחבת. עונה עם 1/2 כפית. מלח. מבשלים, בוחשים ומגרדים את כל פיסות השחמה בתחתית המחבת, עד שהירקות רכים ומשחימים קלות, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הקורנית, שום, פפריקה, כוסברה, אנשובי, ומבשלים, ערבוב, עד מופץ היטב וריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
יוצקים 1/2 כוס היין האדום לתוך הסיר ומבשלים, תוך ערבוב לגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר, עד הנוזל מצטמצם כ 2 Tbs., בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
להעביר את כל הצלעות (וכל מיצים שהצטברו) בחזרה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
יוצקים 1-1 / 2 כוסות מים, עגבניות, מרק בשר, ונותר 1/2 כוס יין אדום על הצלעות באמצעות מלקחיים, לסדר את הצלעות באופן שווה ככל האפשר ולא יותר משתי שכבות עמוקות.להביא את הנוזל לרתיחה, לכסות, ולשים את הסיר בתנור. קוק, הפיכת הצלעות עם מלקחיים על כל 40 דקות, עד שהם מזלג מכרז, על 2-3/4 שעות. (הבשר עשוי ליפול את רוב העצמות על באמצע הבישול; זה לא אומר כי הצלעות הן מכרז לחלוטין.) מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מגישים את הצלעות עם הרוטב כפית מעל, זרועים פטרוזיליה קצוצה. הפוך טיפים קדימה עדיף לצלות צלעות קצרות ביום (או לפחות כמה שעות) קדימה מכמה סיבות. ראשית, זה מאפשר לך לצנן את הרוטב כך שהוא יכול להיות defatted ביסודיות. בנוסף, הטעמים משתפרים רק עם הזמן. לחמם, לסדר את הבשר בנוחות בתבנית אפייה, לכסות בנייר כסף, ולשים בתנור 177°. לחמם את הרוטב על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
קלוריות
1
450, שומן
2
25, קלוריות שומן
1
220, שומן רווי
2
8, חלבון
3
35, שומן חד רווי
4
11, פחמימות
5
630, כולסטרול
6
85, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.