צלעות קצרות טוסקנה מטוגנות
צלעות קצרות מטוגנות טוסקנה היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 87 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גזר חתוך בינוני, צלעות בקר קצרות, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות.
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 163°. בתנור הולנדי 8 ליטר, מחממים 2 Tbs. של השמן מעל חום בינוני. מתבלים את הצלעות עם 2 כפית. מלח ו-1 כפית. פפר.
מוסיפים מחצית הצלעות לסיר (או רבים ככל שיתאימו ללא חפיפה), ומבשלים, פונה עם מלקחיים, עד השחמה יפה מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מעבירים את הצלעות למגש וחוזרים עם הצלעות הנותרות.
יוצקים את כל אבל שכבה דקה של שומן מהמחבת.
הוסף את 1 Tbs הנותרים. שמן, גזר, בצל ושומר למחבת. עונה עם 1/2 כפית. מלח. מבשלים, בוחשים ומגרדים את כל פיסות השחמה בתחתית המחבת, עד שהירקות רכים ומשחימים קלות, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את הקורנית, שום, פפריקה, כוסברה, אנשובי, ומבשלים, ערבוב, עד מופץ היטב וריחני, על 1 דקה.
יוצקים 1/2 כוס היין האדום לתוך הסיר ומבשלים, תוך ערבוב לגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר, עד הנוזל מצטמצם כ 2 Tbs., בערך דקה אחת.
להעביר את כל הצלעות (וכל מיצים שהצטברו) בחזרה לתוך הסיר.
יוצקים 1-1 / 2 כוסות מים, עגבניות, מרק בשר, ונותר 1/2 כוס יין אדום על הצלעות באמצעות מלקחיים, לסדר את הצלעות באופן שווה ככל האפשר ולא יותר משתי שכבות עמוקות.להביא את הנוזל לרתיחה, לכסות, ולשים את הסיר בתנור. קוק, הפיכת הצלעות עם מלקחיים על כל 40 דקות, עד שהם מזלג מכרז, על 2-3/4 שעות. (הבשר עשוי ליפול את רוב העצמות על באמצע הבישול; זה לא אומר כי הצלעות הן מכרז לחלוטין.) מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים את הצלעות עם הרוטב כפית מעל, זרועים פטרוזיליה קצוצה. הפוך טיפים קדימה עדיף לצלות צלעות קצרות ביום (או לפחות כמה שעות) קדימה מכמה סיבות. ראשית, זה מאפשר לך לצנן את הרוטב כך שהוא יכול להיות defatted ביסודיות. בנוסף, הטעמים משתפרים רק עם הזמן. לחמם, לסדר את הבשר בנוחות בתבנית אפייה, לכסות בנייר כסף, ולשים בתנור 177°. לחמם את הרוטב על הכיריים.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.