קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

צלעות קצרות טעימות להפליא

צלעות קצרות טעימות להפליא
צלעות קצרות טעימות להפליא עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 1332 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בצל, סלרי, כמה גבעולים רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות, ו BBQ צלעות קצרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטף את הצלעות יבש מתבלים בנדיבות עם מלח, פלפל, allspice, ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
צלעותצלעות
מלחמלח
3
בתנור הולנדי גדול מחממים את השמן, כמה סיבובים של המחבת, על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבשר והחום בשתי קבוצות, מסתובבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
5
הסר את הצלעות לצלחת, לשפוך את השומן, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
6
בעוד הבשר חומים, לעשות להדביק טעם על ידי הוספת השום, צ ' ילה, עלי דפנה, פטרוזיליה, רוזמרין למעבד מזון דופק את המעבד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
הסר ושמור את הדבק.
8
לאחר כל הבשר כבר השחמה ואת השומן כבר שפך, להוסיף את השמן הנותר, בצל, גזר, סלרי למחבת, העונה עם מלח ופלפל ומערבבים 5 עד 10 דקות, עד רך, להסיר את התערובת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את הדבק טעם ומערבבים 5 דקות יותר. Deglaze המחבת עם יין ולהפחית על ידי 2/3, על 15 דקות. להחזיר את הצלעות לסיר ולהוסיף את המניה. מביאים את התערובת לרתיחה, מכסים ומניעים את הצלעות לתנור ומבשלים 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
צלעותצלעות
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
סירסיר
10
מוסיפים את הבצל והגזר בחזרה לסיר במשך 20 עד 30 דקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
הסר 4 צלעות, עבור Ragu צלעות קצר עם פפרדלה שיכור, המתכון כדלקמן, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
צלעותצלעות
12
לקרר את 8 הצלעות שנותרו לחלוטין, ואז לקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
13
כדי לשרת, לרפרף את השומן מן הבשר, לחמם חשוף, על אש בינונית. לבשל 20 דקות בערך, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
14
הסר את הצלעות ואת המילואים.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
15
במחבת סאוט קטנה, להמיס 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
לטאטא ב 4 כפות קמח לעשות רביכה חומה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
להוסיף 1 כוס רוטב צלעות למחבת רביכה, ולאחר מכן להוסיף בחזרה לסיר התבשיל. להפחית את הרוטב עד מעובה, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
18
כאשר צלעות הבשר מוכנות לשרת, מביאים את המים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים את אטריות הביצה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
צלעות בקרצלעות בקר
מיםמים
מלחמלח
19
מסננים את האטריות ומחזירים אותם לסיר החם. לזרוק את האטריות עם חמאה, מלח, אגוז מוסקט, עירית, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
חמאהחמאה
עיריתעירית
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
20
מגישים 2 צלעות לאדם עם לחם פריך, ארוגולה ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
ארוגולהארוגולה
רוטברוטב
צלעותצלעות
1
מחממים את שמן הזית בתולי בתנור ההולנדי על אש בינונית גבוהה, מוסיפים את הגזרים, הבצל, הסלרי, השום והעונה עם מלח ופלפל. מבשלים עד רך מאוד, ואז מערבבים את רסק העגבניות, המניה, בשר צלע קצר ורוטב צמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
רסק עגבניותרסק עגבניות
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלאימלאי
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מחממים דרך, ואז מתקררים לחלוטין ומאחסנים לארוחת הכנה מראש. לרפרף את השומן לחמם, מכוסה, מעל חום בינוני.
3
בעוד הרוטב מחמם, להביא 5 עד 6 כוסות מים לרתיחה עם יין אדום בקבוק 1.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
רוטברוטב
מיםמים
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב למעיל, ואז למעלה עם גבינת פקורינו ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה
רוטברוטב

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוגולה, להגשהארוגולה, להגשה3largesגזר, פרוס בזווית או קצוץ לחתיכות בגודל ביסגזר, פרוס בזווית או קצוץ לחתיכות בגודל ביס1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)43 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת12עצם-בשר בשר צלעות בשר קצר של משקל וגודל דומהעצם-בשר בשר צלעות בשר קצר של משקל וגודל דומה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר4(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגדול או גזר, קלופים וקצוצים דקגדול או גזר, קלופים וקצוצים דק2צלעות קטנותסלרי עם עלי עליםסלרי עם עלי עלים2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי עם צמרות עלים, קצוץ דקסלרי עם צמרות עלים, קצוץ דק1פלפל צ'ילה פרזנו אדום, קצוץפלפל צ'ילה פרזנו אדום, קצוץ11 קילו קישואים,על allspice, או כמה צובטים שיני הקרקעעל allspice, או כמה צובטים שיני הקרקע4ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם פריך, להגשהלחם פריך, להגשה7506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש4(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה רכה ורעננהפטרוזיליה רכה ורעננה1השארפטרוזיליה שטוחה טרייה, קצוצהפטרוזיליה שטוחה טרייה, קצוצה3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ציפורן גדולה1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4(חוֹרֶף)שמן צמחי או זיתשמן צמחי או זית21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, לחתוך טריזים עם שורש סוף מצורףבצל, לחתוך טריזים עם שורש סוף מצורף454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה פפרדלהפסטה פפרדלה4ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינת פקורינו רומנוגבינת פקורינו רומנו9ריבס, קצוץ טרי או קפואכמה גבעולים רוזמרין טרי, מחטים הריםכמה גבעולים רוזמרין טרי, מחטים הרים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4צלעות קצרות מבושלות, בשר משך וגרוס בתוספת 1 כוס צלימת נוזלצלעות קצרות מבושלות, בשר משך וגרוס בתוספת 1 כוס צלימת נוזל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)על פפריקה מתוקה מעושנת, דקלים דליםעל פפריקה מתוקה מעושנת, דקלים דלים3(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה7506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין זינפנדל אדוםיין זינפנדל אדום

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי עמק נאפה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.