תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לאט Braised צלעות קצרות ללא עצמות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1474 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 129 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם צ'יפוטלה אדובו פירה, פילונצ' ילו, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו צלעות בקר צלויות איטיות, צלעות קצרות מטוגנות איטיות איטלקיות, ו בישול איטי צלוי צלעות קצרות עם פירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לנקז את הצ ' ילי היטב ולשים אותם בצנצנת בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השום, ציפורן, אורגנו, מלח, כמון וכוס המים ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את השמן בסיר כבד בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את תערובת צ ' ילה, ולאחר מכן לשטוף את הבלנדר עם מי כוס הנותרים ולהוסיף את זה למחבת (הניחו את צנצנת הבלנדר בצד). מביאים את הרוטב לרתיחה, ערבוב לשלב את השמן. התאם את החום כך שהרוטב רותח.
מרכיבים שתצטרך
5
למזג את tomatillos, עם המיצים שלהם, עד חלקה (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים לתוך הרוטב ומערבבים בpiloncillo. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מבריק ונקודות קטנות של שומן לעלות על פני השטח, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים מים כמות קטנה בכל פעם אם הרוטב הופך עבה מדי לפני הפיכת מבריק. הרוטב יכול להיות מוכן עד 2 ימים מראש ומקורר. מביאים לרתיחה, מוסיפים מים לפי הצורך כדי לשחזר אותו לעקביות הנכונה, לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים התנור ל 149°.
2
לקצץ את כל העור שומן וכסף (קרום אפור לבנבן דק) מן הצדדים בשרניים של הצלעות. פזר כמחצית סלרי, גזר, בצל ושום על החלק התחתון של תבשיל עמוק 13 על ידי 9 אינץ ' או מחבת צלייה עם מכסה הדוק או תבשיל אחר שבו הצלעות יתאימו בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
3
להניח את הצלעות על הירקות, צד הבשר למטה, חופפים אותם קצת במידת הצורך. (הצלעות יתכווצו כפי שהם מבשלים בסופו של דבר לא חופפים אבל שוכב בצד הבשר למטה כדי לספוג את כל המיצים.) טאק chiles pasilla, אם שימוש, ועלים מפרץ בין ומסביב לצלעות. לפזר את הסלרי הנותר, בצל, גזר ושום, אורגנו, ו פלפל על הצלעות. מערבבים את פירה צ ' יפוטלה, מלח, ומים יחד עד המלח הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים מעל הצלעות ולנענע את התבשיל כדי להפיץ את הנוזל באופן שווה. מכסים את התבשיל במכסה או בעובי כפול של רדיד כבד, crimping אותו בחוזקה לצדדים כדי להפוך חותם הדוק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים עד הצלעות מכרז כאשר דקר עם מזלג; הבשר צריך למשוך בקלות מן העצם, אבל זה לא צריך להיות מתפרק. זה ייקח בערך 3 שעות, אבל לבדוק בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את המכסה בזהירות או לתקוע חור בסכל כדי לאפשר את האדים לברוח לפני הסרת רדיד כדי לבדוק את הצלעות. החלף אותו בנייר כסף חדש אם יש צורך בבישול נוסף.
מרכיבים שתצטרך
7
כאשר הצלעות רכות, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מגניב, ואז לקרר לפחות 6 שעות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
8
כאשר מוכן לסיים את המנה, לנגב או לגרד את השומן המוצק מן הצלעות ולהסיר את הבשר מן העצם. זה עלול להתרחק בקלות או צריך להיות לחתוך משם. לקצץ את הסחוס כי פועל לאורך הצדדים ואת החלק האחורי של כל חתיכת בשר. אתה תישאר עם מלבנים קטנים ומסודרים של בשר בקר. לצלות או לצלות את הצלעות (ראה להלן). בין אם לצלות או לצלות, אתה רוצה להשתמש בחום נמוך, יציב לחמם לאט את הצלעות קצרות דרך תוך השחמת אותם. אתה יודע הצלעות מחוממות דרך כאשר השומן מתחיל לרחוש על פני השטח. אם הבשר מתחיל חום לפני הצלעות לרכך ולחשוש, להסיר אותם מן המטאטא ולהוריד את החום (או להזיז את המדף רחוק יותר מן החום), או לחכות גחלים למות קצת, ולנסות שוב.
מרכיבים שתצטרך
1
מיקום מתלה על 8 אינץ ' מן broiler ולחמם מראש את broiler, נמוך במידת האפשר.
2
שים את הבשר עם מה שהיה בצד העצם למעלה על מחבת מטלית משומנת קלות. צלייה עד העליון הוא השחמה ולוהט, על 6 דקות. הפוך וחזור.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים גריל גז נמוך או מדליקים אש פחם ומחכים שהוא ימות עד שתוכלו להחזיק את היד סנטימטר מהגריל למשך 5 שניות. באמצעות מלקחיים, שמן את הגריל עם מגבת נייר טבול בשמן צמחי. גריל הצלעות הקצרות, מפנה מדי פעם, עד השחמה, התרכך, תוסס, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, לחמם את הרוטב על אש נמוכה, הוספת כמויות קטנות של מים לפי הצורך כדי לשחזר את הרוטב לעקביות הנכונה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3
כדי להגיש, מצקת על 1/3 כוס רוטב על כל צלחת למרכז צלע קצרה על כל אחד.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.