קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות22
מגזין

צלעות רכות וחריפות

צלעות רכות וחריפות
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חזה בקר רך וחריף, צלעות מדינה רכות, ו צלעות בקר מתוקות ורכות.

הוראות

1
שלב את תשעת המרכיבים הראשונים ב -3 קו. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
חותכים צלעות לחתיכות בגודל הגשה; משחימים במחבת בשמן.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים לסיר איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-6 שעות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ