צמת אננס משמש
צמת אננס משמש עשויה להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 32 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 153 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמרים, תמצית ונילן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו משמש-צמת גבינת שמנת, צמת גבינת אננס, ו ריבת אננס-משמש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר, מחממים את המים,החלב והחמאה ל 120 -130*.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד לחות. מקציפים ביצים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק נוקשה.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
בינתיים, שלבו את מרכיבי המילוי בסיר גדול. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10-15 דקות או עד להסמכה. מגניב.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים.
מגלגלים כל חצי ל -16 אינץ'. איקס 8-אין. מלבן.
מניחים על ניירות אפייה משומנים.
כף ממלאת את השליש המרכזי של כל מלבן. בכל צד ארוך חותכים 1 אינץ'.- רצועות רחבות בערך 2-1 / 2 אינץ'. למרכז. החל מקצה אחד, קפל רצועות מתחלפות בזווית על פני מילוי. קמצוץ מסתיים לאטום ולתחוב מתחת. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים להתקררות.
עבור זיגוג, לשלב את הסוכר של ממתקים, וניל מספיק חלב כדי להשיג עקביות הרצוי.