צנוניות כבושות
זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך צנוניות, זרעי שמיר, פלפלים סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 11%. מתכונים דומים: צנוניות אדומות כבושות, צנוניות כבושות, ו צנוניות כבושות.
הוראות
צנוניות לקצץ; לחתוך פלחי. להביא חומץ, מים, ומלח לרתיחה ב 4-qt. סיר מעל חום בינוני. Pack צנוניות ב 6 (1-pt.) צנצנות מעוקרים חם, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
להוסיף 1 שן שום, 1 פלפל סראנו, 1 כפית. זרעי שמיר, ו 1 כפית. זרעי חרדל לכל צנצנת.
יוצקים תערובת חומץ חם על תערובת בצנצנות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה. חותם ותהליך לפי ההוראות (ראה להלן), הגדלת זמן הרתיחה בשלב 3 של שימורים הוראות 15 דקות.
בואו לעמוד לפחות 7 ימים לפני ההגשה.
מדריך של שלושה שלבים לשים למעלה
כן, זה באמת כל כך קל. כדי להתחיל, אתה צריך קנר בסיסי, מרים צנצנת, מתלה שימורים. חפש ערכת שימורים 9 או 12 חלקים, אשר יכלול את כל החלקים האלה ועוד.
להביא מפרשית חצי מלא מים לרתיחה; מבשלים.
מניחים צנצנות בסיר גדול עם מים לכסות; מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות.
מניחים להקות ומכסים בסיר גדול. (תמיד להשתמש מכסים חדשים.) באמצעות מצקת, מכסים להקות ומכסים עם מים חמים מקנר כדי לרכך אטמים.
הסר צנצנות חמות מן stockpot, 1 בכל פעם, באמצעות jar lifter, ולמלא לפי ההוראות במתכון.
נגב חישוקים של צנצנות מלאות. מכסים בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות (צמוד אבל לא חזק מדי).
מניחים צנצנות במתלה שימורים, ומניחים במים רותחים בקנר.
הוסף עוד מים רותחים לפי הצורך כדי לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'. מביאים מים לרתיחה מתגלגלת; מרתיחים 15 דקות, התאמת זמן עיבוד לגובה.* כיבוי חום, ולתת לעמוד 5 דקות.
הסר צנצנות מ canner, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. בדיקת חותמות של צנצנות על ידי לחיצה על מרכזים של מכסים. אם מכסים לא פופ, צנצנות חתומות כראוי. לאחסן במקום קריר, חשוך בטמפרטורת החדר עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
* להתייעץ עם המדריך המלא של משרד החקלאות בבית שימורים ב nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html כדי להתאים את זמני העיבוד לגובה.