צרוב החריף הארקטי עם רוטב מנגו-ליים חם
מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם פילה charter הארקטי, מלח, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: Char הארקטי צרוב עם קומקווט קומפוט, צרוב החריף הארקטי עם מלפפון להתענג, ו לחמניות יד Charar הארקטי צרוב.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בשאלות jalapeo. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 4 דקות או עד שאלות הוא רך.
מערבבים במרק, מיץ להתרכז, וג ' ינג ' ר. להגדיל את החום, ומרתיחים בעדינות 5 דקות או עד מופחת 1 כוס. מערבבים מנגו ורום; מבשלים 2 דקות.
מערבבים עמילן תירס ומים, ומערבבים לתערובת מנגו. מביאים לרתיחה, ומרתיחים 1 דקה.
הסר מהחום, ומערבבים מיץ ליים ומלח; לשמור על רוטב חם.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני עד בינוני-גבוה.
מקום פילה, צד מתובל למטה, במחבת; לבשל 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב. הפוך פילה, והכנס מחבת לתנור. צולים ב 425 במשך 4 עד 5 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מניחים פילה על צלחות, מחלקים את הרוטב באופן שווה על פני דגים, ומפזרים כוסברה.