קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

צרוב החריף הארקטי עם רוטב מנגו-ליים חם

צרוב החריף הארקטי עם רוטב מנגו-ליים חם
מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם פילה charter הארקטי, מלח, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: Char הארקטי צרוב עם קומקווט קומפוט, צרוב החריף הארקטי עם מלפפון להתענג, ו לחמניות יד Charar הארקטי צרוב.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בשאלות jalapeo. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 4 דקות או עד שאלות הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מערבבים במרק, מיץ להתרכז, וג ' ינג ' ר. להגדיל את החום, ומרתיחים בעדינות 5 דקות או עד מופחת 1 כוס. מערבבים מנגו ורום; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
דבש הדריםדבש הדרים
3
מערבבים עמילן תירס ומים, ומערבבים לתערובת מנגו. מביאים לרתיחה, ומרתיחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
הסר מהחום, ומערבבים מיץ ליים ומלח; לשמור על רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מחממים מחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני עד בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הוסף 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מקום פילה, צד מתובל למטה, במחבת; לבשל 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב. הפוך פילה, והכנס מחבת לתנור. צולים ב 425 במשך 4 עד 5 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מניחים פילה על צלחות, מחלקים את הרוטב באופן שווה על פני דגים, ומפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
מגישים עם אורז, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות ביירון Fiddlstix כרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני