מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם פילה charter הארקטי, מלח, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: Char הארקטי צרוב עם קומקווט קומפוט, צרוב החריף הארקטי עם מלפפון להתענג, ו לחמניות יד Charar הארקטי צרוב.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בשאלות jalapeo. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 4 דקות או עד שאלות הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מערבבים במרק, מיץ להתרכז, וג ' ינג ' ר. להגדיל את החום, ומרתיחים בעדינות 5 דקות או עד מופחת 1 כוס. מערבבים מנגו ורום; מבשלים 2 דקות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות ביירון Fiddlstix כרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.